Gebruiksvoorwaarden

Mededelingen en aankondigingen. LEES DIT FORUM!
Gebruikersavatar
Joan
LMNLVip
LMNLVip
Berichten: 2764
Lid geworden op: Do 16 Feb 2012, 00:49
Contact:

Gebruiksvoorwaarden

Berichtdoor Joan » Di 16 Okt 2018, 01:48

Hier staan de gebruikersvoorwaarden die je ook te zien krijgt bij registratie op dit forum.

Linux Mint NL - Registratie

Door het bezoeken van “Linux Mint NL” (hierna genoemd “wij”, “ons”, “onze”, “Linux Mint NL”, ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, bezoek of gebruik “Linux Mint NL” dan niet langer. We hebben het recht om de voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen ons best doen om je hiervan tijdig op de hoogte te brengen, het is echter aan te raden om zelf de voorwaarden regelmatig te controleren op wijzigingen. kan je niet akkoord gaan met deze wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van “Linux Mint NL”. Blijft u gebruik maken van “Linux Mint NL”, dan ga je automatisch akkoord met de wijzigingen en of toevoegingen.

Dit forum draait op phpBB. phpBB is een bulletinboard oplossing dat is uitgebracht onder de “GNU General Public License v2” (hierna “GPL”) en kan gedownload worden via phpBB.com en via de Nederlandstalige websites phpbbservice.nl en phpbb.nl. De phpBB software vergemakkelijkt alleen de internet gebaseerde discussies. phpBB Limited is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of de houding van wat er is toegestaan en wat niet. Meer informatie over phpBB, kan je vinden op de volgende websites phpbb.com of de Nederlandstalige websites phpbbservice.nl en [url=http://www.phpbb.nl]phpbb.nl/url].

Je gaat akkoord met het volgende: geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende, seksueel georiënteerde of anderzijds verwerpelijke berichten te plaatsen, die de van toepassing zijnde regels en/of wetten schenden die gelden voor je land, het land waar “Linux Mint NL” is gehost of de internationale wetgeving. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat je met onmiddellijke ingang en permanent wordt verbannen van dit forum. Tevens kan je serviceprovider worden ingelicht. De IP-adressen van alle berichten worden opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen waarborgen. Je gaat er mee akkoord dat “Linux Mint NL” het recht heeft om ieder onderwerp te verwijderen, te wijzigen, te sluiten of te verplaatsen wanneer zij dit nodig achten. Als gebruiker ga je ermee akkoord dat de informatie die je bij ons invoert, wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zonder je toestemming, kan “Linux Mint NL” noch phpBB niet verantwoordelijk worden gehouden voor een hackpoging die ertoe kan leiden dat de gegevens vrijkomen.
Wil je een duidelijk antwoord? Stel dan een duidelijke vraag. , Kijk hoe dat moet bij Tips voor forumberichten.
Wil je een afbeelding plaatsen?. Kijk hoe dat kan bij Tip voor het plaatsen van afbeeldingen.

Terug naar “Mededelingen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast