Pagina 1 van 1

Geen FluxBox CE 7 of 8

Geplaatst: Zo 01 Nov 2009, 15:33
door schorem
Doordat de ontwikkelaar van FLuxbox CE geen tijd meer heeft, zal er geen versie 7 of 8 van deze Community Edition verschijnen. Of dit het einde is van deze Editie, wie weet?

Re: Geen FluxBox CE 7 of 8

Geplaatst: Vr 18 Dec 2009, 21:15
door Maik
Hieronder vinden jullie de vertaling die ik gebaseerd heb op de Engelstalige nieuwsupdate rond de Linux Mint Fluxbox Editie:

De Fluxbox Community Edition produceerde releases voor Linux Mint 5 "Elyssa" en Linux Mint 6 "Felicia" en het werd erg populair onder Linux Mint gebruikers. Maar in 2009, als gevolg van persoonlijke omstandigheden moest Shane Joe Lazar, de eigenaar van deze editie, zijn aandacht op andere zaken richten en dus de Fluxbox CE werd gestaakt. Tijdens de release-cyclus voor Linux Mint 7 "Gloria", werd er geen Fluxbox editie uitgebracht.

Tot voorkort pakte Kendall Weaver uit de gemeenschap het weer op en werkt aan een nieuwe Fluxbox editie van Linux Mint. Clem en Kendall hadden een gesprek en Clem kreeg de kans om zijn eerste ISO's te testen. Clem is zeer blij om hem te verwelkomen binnen de ontwikkelings team als de nieuwe onderhouder van de Fluxbox Community Edition.

Volgens Clem is zijn (Kendall's) visie van de Fluxbox uitgave een beetje anders en hij is geïnteresseerd in de vervanging van enkele van de meest populaire software om het nog lichter te maken. Hij is ondertussen al begonnen om te communiceren met de gemeenschap op de forums en hij zal hulp krijgen en ondersteuning van het ontwikkelings team.

Clem wil graag Shane bedanken voor het werk dat hij heeft gedaan over deze editie en de hulp die hij geeft op dit moment. Clem kijkt uit om te zien hoe deze editie ontwikkelt en hij hoop dat jullie zullen genieten van de aankomende releases.


Originele bron en update: http://www.linuxmint.com/blog/?p=1189