Pagina 1 van 1

Voorstellen

Geplaatst: Di 06 Aug 2019, 14:09
door astines1
Enkele jaren geleden meende een kennis Ubuntu te kunnen installeren (dual boot) op mijn Windows pc. Lang verhaal kort, Windows was verdwenen en ik was een volslagen leek op het digitale vlak. Frustratie alom. Inmiddels heel wat digitale ervaring rijker en nu ben ik blij met mijn Linux Mint op een oud pc'tje. Zelf gedaan (met hulp van hier). Ik wil nog veel leren, want ben gegrepen door zo'n beetje alles rond Open Source zaken. En ... Ik vind de vriendelijkheid en hulpvaardigheid daaromheen ook fantastisch. Vooralsnog denk ik aan anderen nog niet veel te bieden te hebben, maar je weet nooit! Net gepensioneerd en niet te oud om te leren, hoop ik!

Re: Voorstellen

Geplaatst: Di 06 Aug 2019, 17:33
door DeBaas
Je hebt nu de tijd om te experimenteren, behalve bij mooi weer ;)
Welkom in MintLand.
Groet,
Ed

Re: Voorstellen

Geplaatst: Di 06 Aug 2019, 17:35
door Joan
Welkom astines1.

Juist beginners houden de geest jong en actief. Gevorderden worden daardoor weer herinnerd aan hun eigen begin en leerproces.

Re: Voorstellen

Geplaatst: Di 06 Aug 2019, 18:44
door dirkjanl
Ja, welkom en inderdaad de 'Linuxwereld' is leuk. Sinds ik me daarin begeef sta ik ook anders tegenover ict. Veel minder met twee linkerhanden, maar meer van: laat ik het maar proberen. Niet meteen op de werkcomputer, maar eerst op een test pc natuurlijk. Veel plezier hier.

Vriendelijke groet,