Pagina 1 van 1

video projector

Geplaatst: Wo 17 Mei 2017, 20:45
door Wilfried1954
Heeft iemand ervaringen met video projectors en Linux Mint?

Binnen enkele weken moet ik een nieuw software pakket demonstreren aan een groep. Hiervoor moet ik een Laptop aankopen een een video projector. Een laptop zal wel geen probleem geven, maar hoe laat ik mijn keuze vallen op een goede (en goedkope) video projector die zonder problemen werkt met Linuxl?

Re: video projector

Geplaatst: Wo 17 Mei 2017, 20:50
door Leon
Waarom geen tablet met ingebouwde projector? Is ook makkelijker mee te nemen. Bv de Lenovo Yoga Tab 3 Pro 10", en er zullen er vast meer zijn.

Re: video projector

Geplaatst: Do 18 Mei 2017, 22:07
door dirkjanl
Bedoel je met video projector een beamer? Ik werk nu een jaar met LinuxMint op mijn laptop en gebruik bijna wekelijks laptop en beamer voor presentaties en heb eigenlijk geen problemen ondervonden. Eerst met LinuxMint 17.1 Xfce, nu met LM18.1 en Cinnamon. Gebruik soms het programma 'Beeldscherm' om te checken. Werk zowel met eigen beamer als beamers die ter plekke aanwezig zijn. Als je zware videobestanden wilt afspelen, dan is een daarvoor geschikte laptop een must. Een goede grafische kaart en veel RAM geheugen. De 4 GB op mijn 4 jaar oude laptop met LM 17.1 was daarvoor soms te licht.

Vriendelijke groet, Dirk Jan

Re: video projector

Geplaatst: Za 20 Mei 2017, 19:01
door Wilfried1954
oké thx, goed om (weer) te horen dat het met Linux Mint allemaal goed werkt. Ik bedoelde inderdaad een beamer. Het is voor een software demonstratie, maar ik moet vermoedelijk later ook wat presentaties geven voor relatief kleine groepen.

Tablet met ingebouwde projector ja ik ook eens bekijken.

Dank