Verspringen naar ander bureaublad

Vragen over software en applicaties
Gebruikersavatar
FujinTux
Junior
Junior
Berichten: 54
Lid geworden op: Wo 11 Nov 2009, 21:35

Verspringen naar ander bureaublad

Berichtdoor FujinTux » Do 10 Mei 2018, 13:58

Ik heb een 'nieuwe' laptop met daarop Mint 18.3 geïnstalleerd. Ik gebruik meerdere werkbladen. Mijn mail staat op de ene en de webbrowser op de andere. Wanneer ik een link open in mijn mail, dan springt deze naar de webbrowser. Maar de browser verspringt ook naar hetzelfde bureaublad. Op mijn 'oude' pc gebeurt dat namelijk niet. Weet iemand waar ik dit kan instellen zodat de browser niet verspringt, maar het bureaublad verspringt?
nahjo
Held
Held
Berichten: 369
Lid geworden op: Vr 23 Okt 2015, 12:45

Re: Verspringen naar ander bureaublad

Berichtdoor nahjo » Do 10 Mei 2018, 16:57

Wat draait er op je oude pc? Is dat ook 18.3?
Ik denk dat je iets met devilspie / Gdevilspie kan realiseren.
LM18.3xfce
Gebruikersavatar
FujinTux
Junior
Junior
Berichten: 54
Lid geworden op: Wo 11 Nov 2009, 21:35

Re: Verspringen naar ander bureaublad

Berichtdoor FujinTux » Do 10 Mei 2018, 17:06

Ja op de oude pc draait ook 18.3 xfce.

devilspie is een programma dat een en ander regelt. Ik zal eens kijken wat dit voor mij kan betekenen.
Gebruikersavatar
Joan
LMNLVip
LMNLVip
Berichten: 2561
Lid geworden op: Do 16 Feb 2012, 00:49
Contact:

Re: Verspringen naar ander bureaublad

Berichtdoor Joan » Do 10 Mei 2018, 20:01

Kijk eens naar de instelling van de applicatie Vensters bij Voorkeuren in het Menu. Daar kun je instellen wat er moet gebeuren als een venster iets wil doen en waar het kan worden geopend.
Wil je een duidelijk antwoord? Stel dan een duidelijke vraag. , Kijk hoe dat moet bij Tips voor forumberichten.
Wil je een afbeelding plaatsen?. Kijk hoe dat kan bij Tip voor het plaatsen van afbeeldingen.
Gebruikersavatar
FujinTux
Junior
Junior
Berichten: 54
Lid geworden op: Wo 11 Nov 2009, 21:35

Re: Verspringen naar ander bureaublad

Berichtdoor FujinTux » Do 10 Mei 2018, 21:31

Kijk eens naar de instelling van de applicatie Vensters bij Voorkeuren in het Menu. Daar kun je instellen wat er moet gebeuren als een venster iets wil doen en waar het kan worden geopend.
Ik kan hier helaas vinden dat mijn probleem oplost. Toch bedankt.

Terug naar “Software en applicaties”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten