Pagina 1 van 1

Geen YouTube geluid in Chrome

Geplaatst: Wo 28 Mar 2018, 20:09
door dirkjanl
In Firefox, Vivaldi, Chromium en Opera wel geluid.

Van de Adobe site heb ik gedownload en uitgepakt
flash_player_ppapi_linux.x86_64.tar.gz
Het bestand
libflashplayer.so
heb ik geplaatst in
/opt/google/chrome/plugins
nadat ik daar eerst de map "plugins" had aangemaakt.

In het Menu heb ik onder Internet > Google-Chrome de eigenschappen gewijzigd van
/usr/bin/google-chrome-stable %U
naar
/usr/bin/google-chrome-stable --enable-plugins %U

Dit naar de instructies op de site: https://www.howtoforge.com/how-to-enabl ... tu-9.04-p2

Nog steeds geen YouTube geluid op Chrome.

Wat kan ik nog meer doen?

Re: Geen YouTube geluid in Chrome

Geplaatst: Do 29 Mar 2018, 09:46
door dirkjanl
En "ubuntu-restricted-extras" is geïnstalleerd.

Vriendelijke groet,

Re: Geen YouTube geluid in Chrome

Geplaatst: Ma 02 Apr 2018, 11:53
door dirkjanl
Dag u allen.

Tja, er kwamen geen reacties. Heb toen maar voor de "Makkelijke" weg gekozen.

Echt alles verwijderen en opnieuw installeren. En er komt gewoon were geluid uit YouTube op Chrome!

Alles verwijderen via de terminal:
sudo aptitude purge google-chrome-stable
(Leuk detail: Bij het toestemming geven voor het verwijderen geeft hij de opties "J" / "n", voor ja of nee. Maar ik diende "y" in te typen!)

De
/home/username/.config/google-chrome
hernoemd naar:
/home/username/.config/google-chrome-OUD
Via Nemo en de map ".config" openen met "Openen als beheerder".

Zook met:
/home/username/.cache/google-chrome
naar:
/home/username/.cache/google-chrome-OUD

Daarna naar Google en downloaden: "google-chrome-stable_current_amd64.deb". Uitpakken en installeren en inloggen.

Vriendelijke groet,

Re: Geen YouTube geluid in Chrome

Geplaatst: Ma 02 Apr 2018, 14:13
door nahjo
Tja, er kwamen geen reacties. Heb toen maar voor de "Makkelijke" weg gekozen.
Hoezo is het forum dan de moeilijke weg? :D