Dac. Digital to Analog Converter

Audio, Muziek, ...
Gebruikersavatar
Joan
LMNLVip
LMNLVip
Berichten: 2106
Lid geworden op: Do 16 Feb 2012, 00:49
Contact:

Re: Dac. Digital to Analog Converter

Berichtdoor Joan » Za 21 Apr 2018, 23:15

ach, wat een pech.
Wil je een duidelijk antwoord? Stel dan een duidelijke vraag. , Kijk hoe dat moet bij Tips voor forumberichten.
Gebruikersavatar
dirkjanl
Held
Held
Berichten: 325
Lid geworden op: Do 21 Mar 2013, 13:40
Locatie: Borger
Contact:

Re: Dac. Digital to Analog Converter

Berichtdoor dirkjanl » Zo 22 Apr 2018, 09:54

;-)
Linux Mint 18.3 Cinnamon-64, KXStudio & APLinux
Gouden tips: viewtopic.php?f=20&t=3976
Gebruikersavatar
dirkjanl
Held
Held
Berichten: 325
Lid geworden op: Do 21 Mar 2013, 13:40
Locatie: Borger
Contact:

Re: Dac. Digital to Analog Converter

Berichtdoor dirkjanl » Zo 22 Apr 2018, 18:36

Oké, het is me gelukt APlinux met MPD aan de praat te krijgen, maar nu doet Cantata (musicplayer) het op de een of andere manier niet. En omdat ik nog geen DAC heb aangesloten heb ik er ook nog niets aan ;-). Nu de DAC maar bestellen.

Vriendelijke groet,
Linux Mint 18.3 Cinnamon-64, KXStudio & APLinux
Gouden tips: viewtopic.php?f=20&t=3976
Gebruikersavatar
dirkjanl
Held
Held
Berichten: 325
Lid geworden op: Do 21 Mar 2013, 13:40
Locatie: Borger
Contact:

Re: Dac. Digital to Analog Converter

Berichtdoor dirkjanl » Do 26 Apr 2018, 18:24

Wat ben ik blij met Linux!
Vandaag de CambridgeAudio DagMagic100 binnen gekregen. Aansluiten, onder "geluid" de Cambridge optie aangevinkt en het werkt! Zo uit de box. Prachtig toch?
Wordt vervolgd

Vriendelijke groet
Linux Mint 18.3 Cinnamon-64, KXStudio & APLinux
Gouden tips: viewtopic.php?f=20&t=3976
Gebruikersavatar
dirkjanl
Held
Held
Berichten: 325
Lid geworden op: Do 21 Mar 2013, 13:40
Locatie: Borger
Contact:

Re: Dac. Digital to Analog Converter

Berichtdoor dirkjanl » Do 26 Apr 2018, 19:12

En ik heb ook https://www.ap-linux.com werkend gekregen op mijn oude laptop. CambridgeAudio DacMagic 100 op aangesloten, via rechtermuisknop DAC setup > List Cards gezien dat de Cambridge op Card 0 staat. Via rechtermuisknop > Misc > Set Default Card 0 geselecteerd en spelen maar!
Ik geniet!

Vriendelijke groet,
Linux Mint 18.3 Cinnamon-64, KXStudio & APLinux
Gouden tips: viewtopic.php?f=20&t=3976

Terug naar “Audio”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast